Friends email:Message:
Your email:
Friends Name:
Your Name:
 HTML

Moet Vlaanderen zelfstandig?

Remi Vermeiren

Mark EyskensIn het pas verschenen magazine "Uit", het ledenblad van de Vlaamse automobilistenvereniging, is een interview verschenen met Mark Eyskens en Remi Vermeiren. Mark, zoon van Gaston en zelf ex-premier van dit land (weze het nogal kort) en Remi, ex KBC-Voorzitter en vooral voorzitter van de think-tank "In de Warande" die het "manifest voor een zelfstandig Vlaanderen in Europa" publiceerde.

Het blad zelf drukt een gedeelte van het interview af samen met de belofte dat "in september" de volledige versie zal verschijnen op de website www.uit.be - op vandaag is dat nog niet te zien.

De mening van ondergetekende -ook WalloniŽ zal een enorm voordeel halen uit de splitsing- is gekend. De citaten komen uit een interview met twee heren die duidelijk van mening verschillen.

Ondertussen ga ik even kijken op www.eyskens.com en tref er naast de schilderwerken een leuke quote aan: "Beloften voor de verkiezingen betekenen belastingen na de verkiezingen". Het CV op de website van Eyskens vermeldt naast een indrukwekkende reeks grootste onderscheidingen ook dat hij nog redacteur is geweest van het tijdschrift "Ons Leven", het blad van het KVHV Leuven. Enfin, dit tussen haakjes.

In afwachting van het volledige interview, enkele quotes:
[Lees verder ..]

04-09-06 - 23:48:57 - - item printen - item mailen