Friends email:Message:
Your email:
Friends Name:
Your Name:
 HTML

Kortrijkwatcher: Het nieuw open Zwembad in Kortrijk komt er. Dank zij Suez.

Ik loop even door een van de weinige websites die ik nog probeer op te volgen, deze van Frans Lavaert.

Geen ander mij bekend weblog of website is een zo duidelijke illustratie van de macht van internet : iedereen is nu journalist/publicist/uitgever.

En deze site is puur koren. Op een begrijpelijke manier legt hij de cijfers uit waar de meeste gemeenteraadsleden nooit aan toe komen of - zowel in oppositie als in de meerderheid - niet uit de kilos papier kunnen halen. Frans doet het. En gooit het te grabbel op internet. Wie doet er wat mee ?

Het schijnt dat zijn site door het Kortrijkse gemeentepersoneel nogal nauw wordt opgevolgd. Ik denk dat dat dus een bevestiging is van het feit dat hij zinnige dingen vertelt.

En nu en dan doet hij wel sentationele onthullingen. Zo van dat soort die in HLN opduiken, met een grote kleurenfoto erbij.

Alleen heb ik in HLN nog geen foto gezien van de ranzig dure bewakingscamera die op de Kortrijkse Sint-Maartenstoren staat-gericht op de Grote Markt. En heeft nog niemand een zinnige uitleg gegeven over wat dat ding daar nu eigenlijk staat te doen, terwijl alle wettelijke bepalingen over zulke cameras blijkbaar niet op het Texas van Vlaanderen van toepassing worden geacht.

[Lees verder ..]

19-10-05 - 22:25:59 - - item printen - item mailen