Skip to main content.

Deng aan Deng

Ik lees het blad niet maar soms komen ze wel eens in het nieuws. Deng liet enige tijd geleden 2 radiospots maken en ik kan mij niet herinneren er één op de radio gehoord te hebben. De VRT reageerde naar verluidt onwaarschijnlijk krampachtig, zeker op de imitatie van Filip Dewinter. De tweede is een imitatie van Steve Stevaert.

De spots zijn vrij te downloaden van de site van Deng (viral marketing) en ik heb ze dan ook overgenomen.

Oordeel zelf of de VRT gelijk heeft met haar houding. Kan dit ?

Spot 1

Spot 2
^ TOP

24-05-05 - 23:10:11 - - item printen - item mailen

Share/Save/Bookmark -

Comments

reactie van Kauwgum:

Filip Dewinter imiteren is niet zo simpel blijkbaar, ik vind het niet zo best gelukt maar wel link gevonden, hij zal er niet boos om zijn. De gouverneur van Limburg is het bijna zelf die spreek en zo tof is iets graaaatis uit te delen...
Belachelijk van de VRT met hun politiek enggeestige instelling (die het VB dagelijks meer opbrengt die houding dan dat ze hen aan het woord laten maar ja). Ik betaal voor de VRT, Ik betaal voor al de politieke partijen, willens nillens dus subjectieve omroepers uit het rode bed, wordt nu eindelijk eens wakker uit uw bizarre droom en doe wat moet : OBJEVTIEF nieuws brengen en als u toch leeft van reclame, ook reclame die u persoontje misschien niet aanstaat. Wanneer hoor ik de VRT eens de waarheid zeggen over China dat zopas geil werd opgevrijdt door onze vorst en aanhangsels? Ik walg steeds meer van het eenzijdig gekakel van de VRT, weg met die geldverslindende omroep. Privatiseer de boel, het zal midner kosten en hoe dan ook meer objectieviteit zal een gevolg zijn. Alhoewel de vrije pers ook niet zo zuiver politiek alles weergeeft. Hoe komt Groen ! aan bod? Hoe de N-VA? Om maar twee voorbeelden te noemen?
Er is nog veel werk aan de mediawereld in dit land. Wanneer eens een niet partij- of zuilgebonden pers? Gewoon een mededelende pers die aanvaardt dat het volk in staat is zelf een oordeel te vellen over de denk- en handelswijze van alle politici, alle partijen enzomeer. Dat moet er komen in dit land, zowel op radio, tv als geschreven pers. Objectief, geen stellingname. Daar knelt het Vlaamse mediaschoentje het ergst, er is is in dit land geen enkel persorgaan dat niet aanleunt aan een of andere ideologie, ook Deng niet. Jammer want het heeft tot gevolg dat de mensen zich amper baseren op de pers voor hun beeldvorming van wat de waarheid kan zijn of is of net niet is.

reactie van Walter:

volledig mee eens, gebeurt niet dikwijls...
Welk blok van het Belang zijn Vlaams zijn ik juist vind beoordeel ik liefst zelf!
Je zou er haast voor moeten stemmen om die andere betuttelende hypocrieten op hun gezicht te laten gaan, geen goede reden ik weet het maar...

Dit bericht is gesloten. Hierdoor zijn reacties of stemmen niet langer mogelijk.