Skip to main content.

Komkommertuyd, maar gelukkig is er nog Landuyt.

Ik heb niet geteld hoeveel keer hij in de vakantiemaanden in het nieuws is geweest maar het zal wel minstens éénmaal per week geweest zijn.

Zo een hard werkend minister hebben we in lang niet meer gezien. Van zuchten over het geërfde Sabena-dossier over nieuwe verkeerswet naar autokeuring.

De Tijd brengt vandaag zijn vakantionele lijdensweg in een paginabreed en even hoog interview. Een mens zou voor minder zijn congé laten staan.

Maar toch, een ganse bladzijde om te zeggen dat hij nog niks bereikt heeft, il faut le faire. Maar binnenkort gaat het beter want dan moeten we met onze goed onderhouden auto niet meer jaarlijks naar de autokeuring. En moet een nieuwe wagen misschien na 4 jaar nog niet naar de keuring.

Hier past een kleine anekdote, Renaat.

Ik heb in mijn leven éénmaal een firmawagen gekregen. Je weet wel zo'n ding dat integraal door de werkgever betaald wordt en waarmee je dan ook iets minder zorgvuldig omgaat als met je eigen wagen. Na enkele weken merkte ik dat er iets met de koplampen niet in orde was: de linkse scheen helemaal naar links (in plaats van naar rechts) en de rechtse scheen nogal omhoog. Welnu, veel chauffeurs zouden dit nooit laten controleren en als er niet de verplichte keuring was ? Enfin er zijn dagelijks op onze wegen tientallen auto's met slechte en ontbrekende verlichting die ongestoord 4 jaar rondrijden. En ik heb het over dure Duitse kwaliteitswagens.

Niet doen Renaat. Houdt u maar met Zaventem bezig. ^ TOP

22-08-05 - 19:24:04 - - item printen - item mailen

Share/Save/Bookmark -

Comments

Reageer
Dit bericht is gesloten. Hierdoor zijn reacties of stemmen niet langer mogelijk.