Skip to main content.

Congratulations America (20-01-09)


!Barack Obama is now the President of the United States ^ TOP

Share/Save/Bookmark - Gepost op 20-01-09 om 21:20:58 - - item printen - item mailen

No blue states, no red states, just United States. Congratulations! (05-11-08)


Barack Obama ^ TOP

Share/Save/Bookmark - Gepost op 05-11-08 om 07:47:20 - - item printen - item mailen

Is dat alles? Fitna bekeken. (28-03-08)


Ik heb daarnet Fitna bekeken, de film waar al maanden politiek correct Nederland van op zijn achterpoten staat.

Het is een collage van extreme nieuwsbeelden (niet voor gevoelige kijkers) en schreeuwende krantenkoppen, telkens gekoppeld aan een passage uit de Koran. Beelden van Nederlandse moskeeŽn zijn prachtig gemonteerd met op de achtergrond een dreigende lucht. Mooie muziek van Grieg en Tchaikovsky.

Het filmpje van een kwartier heb ik trouwens via het torrent-netwerk in twee minuten binnen gehaald. (Veel sneller dan bij LiveLeak.com)
Lees meer → ^ TOP

Share/Save/Bookmark - Gepost op 28-03-08 om 14:52:58 - - item printen - item mailen

Hillary "I had no sex with that woman" Clinton (26-03-08)
Wie een beetje een kanshebber wil zijn op het presidentschap van de Verenigde Staten mag zijn/haar hand niet omdraaien voor een klein leugentje om bestwil/omdat het goed klinkt/for the National Security (schrappen wat niet past).

La Clinton beweerde vorige week dat ze tijdens een bezoek in 1996 aan BosniŽ naar haar voertuig terug moest vluchten onder een kogelregen.

Helaas voor haar haalde CBS beelden boven van een bijna idyllisch en alleszins rimpelloos bezoek aan BosniŽ. La Clinton reageerde dat ze zich eigenlijk versproken had.

Maar ze bewijst toch dat ze, in het spoor van haar illustere voorgangers, uit het goede hout gesneden is om de Verenigde Staten te leiden. Zowel George "weapons of mass destruction" Bush als haar eigen echtgenoot Bill "I had no sex with that woman" Clinton bewezen dat je voor zo'n kleinigheid echt je hand niet mag omdraaien. ^ TOP

Share/Save/Bookmark - Gepost op 26-03-08 om 13:49:06 - - item printen - item mailen

Oorlog in Irak - soms zijn de dingen wel zoals ze lijken (17-09-07)


De laatste jaren zijn de meest doorwrochte verklaringen gegeven voor de oorlog in Irak. We moesten ons beschermen tegen de massavernietigingswapens van Irak, zijn volk bevrijden van een waanzinnig dictator, een terroristenstaat opdoeken en wat weet ik nog allemaal.

Wie durfde suggereren dat de VS het land binnen vielen om zijn olie werd op zijn minst verdacht een extreem links sujet te zijn.

Lees meer → ^ TOP

Share/Save/Bookmark - Gepost op 17-09-07 om 10:46:47 - - item printen - item mailen