Skip to main content.

Uw harde schijf naar Afrika exporteren: slecht voor het milieu en uw privacy (25-10-05)Verschillende organisaties exporteren gebruikte computers naar ontwikkelingslanden, meestal met nobele bedoelingen. Maar ook in de Derde Wereld gaan computers kapot. En zitten er gebruikte harde schijven in.

Drie bedenkingen; de eerste voor verzuurde milieujongens en -meisjes, de tweede voor goedbedoelende ontwikkelingshelpers van allerlei slag, en de derde voor ons allemaal.
Lees meer → ^ TOP

Share/Save/Bookmark - Gepost op 25-10-05 om 21:31:19 - - item printen - item mailen

Stemmen over internet (14-10-05)


Vandaag is er een klein relletje tussen enerzijds Peter Vanvelthoven, "Staatssecretaris voor Informatisering van de Staat, toegevoegd aan de Minister van Begroting en Overheidsbedrijven" en anderzijds Marino Keulen, "Vlaams minister van Binnenlands Bestuur, Stedenbeleid, Wonen en Inburgering".

Waarover gaat het ?

Stemmen over internet.

Waaaw !

Lees meer → ^ TOP

Share/Save/Bookmark - Gepost op 14-10-05 om 13:35:09 - - item printen - item mailen

Yahoo plaatst weblogs bij nieuwssectie (13-10-05)


Als u bij Yahoo op de categorie nieuws zoekt, krijgt u niet alleen een lijst met zoekresultaten uit de pers maar rechts van het scherm staat ook een tweede kader met de resultaten van uw zoekactie in een aantal weblogs: zie hier.

Het lijkt er op dat blogs steeds meer ernstig worden genomen als nieuwsbron, ook al moeten het in dit geval blogs zijn die behoren tot de "All American patriots".

Een klein beetje censuur in een land dat zich als de bakermat van de democratie beschouwt ? ik verkies tot nader order een zoekactie in Google.
^ TOP

Share/Save/Bookmark - Gepost op 13-10-05 om 16:38:35 - - item printen - item mailen