Skip to main content.

Heimwee naar Nedstat (08-01-06)


Vroeger was er een bijzonder goede site die gratis (beperkte) tellers aanbood om het aantal bezoekers op uw website te tellen. Die site was nedstat.nl.

Verschillende maanden geleden heeft nedstats zijn gratis activiteiten overgelaten aan freestats4u.com. Nedstat biedt nog betalende diensten aan die echter ver het vermogen van deze site te boven gaan.

Freestats4u werd gepresenteerd als een grote verbetering van het gratis aanbod van het vroegere free Nedstat. Er kwam inderdaad een nieuwe website, visueel veel aantrekkelijker dan de vorige. Maar de informatie was krek dezelfde.

Alleen: plots kwam daar die schreeuwlelijke reclame voor ringtones en andere rommel. iedere bezoeker van mijn website werd er mee geconfronteerd. Lees meer → ^ TOP

Share/Save/Bookmark - Gepost op 08-01-06 om 23:05:10 - - item printen - item mailen

Good morning 2006 (07-01-06)


Door omstandigheden lukt het soms tijdelijk niet om naast werk en thuis enige andere activiteiten (fotograferen, bloggen) te etaleren.

Ik zit in zo'n tijdelijke periode waarin ik blij ben dat ik voor 02.00 u in bed raak en voor niks anders dan de essentiŽle dingen des levens nog tijd heb. De volgende weken zullen daarin niet veel verandering brengen; het is maar dat ik mij op voorhand bij de lezers van dit blog wil verontschuldigen.

We mogen echter niet klagen (maar een komt een dag dat we dat wel mogen en dan zijn we wel heel goed voorbereid, citeer ik soms Paul Van Vliet maar dan in een gans andere context).

Dus: aan allen een gelukkig 2006 & keep on doing the good thing. ^ TOP

Share/Save/Bookmark - Gepost op 07-01-06 om 22:44:00 - - item printen - item mailen