Skip to main content.

Is dat alles? Fitna bekeken. (28-03-08)


Ik heb daarnet Fitna bekeken, de film waar al maanden politiek correct Nederland van op zijn achterpoten staat.

Het is een collage van extreme nieuwsbeelden (niet voor gevoelige kijkers) en schreeuwende krantenkoppen, telkens gekoppeld aan een passage uit de Koran. Beelden van Nederlandse moskeeŽn zijn prachtig gemonteerd met op de achtergrond een dreigende lucht. Mooie muziek van Grieg en Tchaikovsky.

Het filmpje van een kwartier heb ik trouwens via het torrent-netwerk in twee minuten binnen gehaald. (Veel sneller dan bij LiveLeak.com)
Lees meer → ^ TOP

Share/Save/Bookmark - Gepost op 28-03-08 om 14:52:58 - - item printen - item mailen

TorrentSpy stopt ermee (27-03-08)


Exit Torrentspy ^ TOP

Share/Save/Bookmark - Gepost op 27-03-08 om 20:57:03 - - item printen - item mailen

Atos Wordwide: 10.000 kaarthouders betalen rekening uit 2005 nog eens (26-03-08)


Het bericht in de pers van vandaag is een fait divers. Want de computer, ja die mist soms eens, dat wist u toch?

Enkel die mensen die ooit eens een duplikaat van een oud rekeninguittreksel opgevraagd hebben en nog weten wat dat kost, fronsen de wenkbrauwen bij het bericht dat die "oude" informatie blijkbaar zů ver niet weg zit.
^ TOP

Share/Save/Bookmark - Gepost op 26-03-08 om 14:18:41 - - item printen - item mailen

Hillary "I had no sex with that woman" Clinton (26-03-08)
Wie een beetje een kanshebber wil zijn op het presidentschap van de Verenigde Staten mag zijn/haar hand niet omdraaien voor een klein leugentje om bestwil/omdat het goed klinkt/for the National Security (schrappen wat niet past).

La Clinton beweerde vorige week dat ze tijdens een bezoek in 1996 aan BosniŽ naar haar voertuig terug moest vluchten onder een kogelregen.

Helaas voor haar haalde CBS beelden boven van een bijna idyllisch en alleszins rimpelloos bezoek aan BosniŽ. La Clinton reageerde dat ze zich eigenlijk versproken had.

Maar ze bewijst toch dat ze, in het spoor van haar illustere voorgangers, uit het goede hout gesneden is om de Verenigde Staten te leiden. Zowel George "weapons of mass destruction" Bush als haar eigen echtgenoot Bill "I had no sex with that woman" Clinton bewezen dat je voor zo'n kleinigheid echt je hand niet mag omdraaien. ^ TOP

Share/Save/Bookmark - Gepost op 26-03-08 om 13:49:06 - - item printen - item mailen

Het Gravensteenmanifest (26-03-08)


null


Nu en dan - maar steeds minder in de gewone pers - lees ik iets waarvan ik denk: het debat is niet dood, er zijn mensen die nog intellectueel actief zijn.

Ik heb het over de site www.gravensteengroep.org, waar een aantal mensen van zeer verschillende origine hun standpunt formuleren over "de stand van het land". Eťn van de ondertekenaars, Yves Panneels, wees mij eerst op het bestaan van dit manifest.

Ik kan mij genoeg vinden in de tekst om ze te onderschrijven, wat ik vandaag gedaan heb. Ik vind maar ťťn schoonheidsfoutje.

Lees meer → ^ TOP

Share/Save/Bookmark - Gepost op 26-03-08 om 10:09:10 - - item printen - item mailen