Skip to main content.

Wouter Vandenhaute over de VRT en de toekomst van de VRT (21-10-06)


"Misschien hebben jullie mijn rol de voorbije jaren wat overschat", pareert Vandenhaute. Maar hij vervolgt later met: "Aimé Van Hecke heeft me twee weken geleden in vertrouwen genomen over zijn toekomst. We hebben altijd in groot respect met elkaar gepraat, ook al hadden we elk onze positie en kletterde het af en toe."

Waarover nam hij u in vertrouwen?

Wouter Vandenhaute: "Hij vroeg me hoe ik de toekomst van de openbare omroep zag en welke rol hij daarin nog kon spelen. Het is een heel open gesprek geworden, over zijn liefde voor de openbare omroep, over zijn ambities en hoe realistisch die zijn. Van mens tot mens, heeft hij me toen gevraagd hoe ik zijn toekomst bij de VRT inschatte. Ik heb hem daar eerlijk mijn mening over gegeven. Ik heb gezegd: volgens mij maak je geen kans om de nieuwe grote baas te worden. Hij heeft toen aangegeven dat hij zich zou beraden over zijn toekomst, omdat hij enkele interessante aanbiedingen had gekregen. De naam Sanoma is niet gevallen."

(...)


Lees meer → ^ TOP

Share/Save/Bookmark - Gepost op 21-10-06 om 17:16:12 - - item printen - item mailen

CD&V Kortrijk gaat met VLD in zee (11-10-06)


Q
Omstreeks 09.00 u deze avond was er in het Hotel Messeyne een gezamelijke persconferentie van CD&V en VLD Kortrijk, waarbij werd aangekondigd dat beide partijen de volgende zes jaar tesamen de stad Kortrijk gaan besturen. Dit betekent dat CD&V de SPa van Philippe Decoene inruilt voor de ploeg van staatssecretaris voor administratieve vereenvoudiging Vincent van Quickenborne.

VLD-Voorzitter Wout Maddens krijgt als schepen onder andere de bevoegdheden stedenbouw, ruimtelijke ordening en huisvesting. Huidig fractieleidster Marie-Claire Vandenbulcke wordt schepen van Burgerlijke Stand voor drie jaar waarna dat ambt verder wordt ingevuld door de CD&V (maar waarschijnlijk :) NVA.

Nieuw VLD-gemeenteraadslid Koen Bijttebier wordt voor zes jaar voorzitter van de sociale huisvestingsmaatschappij "Goedkope Woning".

De nieuwe ploeg engageert zich onder andere dat alle grote infrastructuurwerken in Kortrijk - inclusief de Leieverbreding - volledig afgewerkt zullen zijn binnen 4 jaar. ^ TOP

Share/Save/Bookmark - Gepost op 11-10-06 om 22:31:20 - - item printen - item mailen

Zou u een goede postbode zijn ? (02-10-06)


Weblog Luc Van Braekel ^ TOP

Share/Save/Bookmark - Gepost op 02-10-06 om 00:01:42 - - item printen - item mailen