Skip to main content.

Nog eens nedstat - freestats4u (20-03-06)


Het moest er van komen, de gratis teller freestats4u is uit de bocht gegaan.

Al maanden vragen vele gebruikers van private websites zich af waar die vervelende popunder-ads van komen. Zelfs sites als politicsinfo.net wisten er geen blijf mee.
Lees meer → ^ TOP

Share/Save/Bookmark - Gepost op 20-03-06 om 13:49:25 - - item printen - item mailen

Bouwen is duur, maar wat kan Geert Bourgeois daar nog aan doen? (01-03-06)


Met de steeds maar stijgende prijzen voor onroerend goed kan de discussie niet langer meer uitgesteld worden: Een eigen huis verwerven (Voor de Vlaming met de baksteen in de maag is dit nog veel: zelf bouwen) is voor een gemiddeld gezin steeds steeds moeilijker te verwezenlijken.

Aangezien politici van rode strekking daar de laatste maanden pas echt van overtuigd geraakt zijn, willen ze daar ook echt iets aan doen, tenminste tot nader orde en ten hoogste tot aan de verkiezingen.

Aan de gestegen prijzen voor het bouwen en renoveren van huizen kan men iets doen, maar officieel is dat blijkbaar nogal moeilijk - ik kom daar straks op terug.

Lees meer → ^ TOP

Share/Save/Bookmark - Gepost op 01-03-06 om 23:18:33 - - item printen - item mailen

Anti- wetten zijn een gevaar voor de democratie (01-03-06)


Ik beloofde u enige tijd geleden een stukje over de gelijkenissen tussen de antiterrorismewet en de antiracismewet, afgezien van de eerste 4 letters natuurlijk. Hier komt het.

Nu beide wetten tot hun eerste toepassing -en veroordeling- hebben geleid is het moment om even stil te staan bij de gelijkenissen.

Lees meer → ^ TOP

Share/Save/Bookmark - Gepost op 01-03-06 om 22:38:05 - - item printen - item mailen

Over de "liberalisering" van de energiemarkten (01-03-06)


Liberalisering, volgens sommigen bijna een ideologie, is geen doel op zich, maar een instrument gebonden aan drie doelstellingen: de beste kwaliteit van het product, optimale distributie en lagere prijzen voor de gebruiker.

(Luc Van Den Brande in De Tijd vandaag) ^ TOP

Share/Save/Bookmark - Gepost op 01-03-06 om 15:17:02 - - item printen - item mailen